Inka Energimedisin

 

Hva kan du forvente av en healingkonsultasjon?

Hva kan healing hjelpe mot?

Utdannelsen

Hva er Inka Energimedisin?

Inka energimedisin er en healingmetode med røtter 5000 år tilbake i tid. Dette er praksisen til sjamanene (paqoene) blant Inkafolket i Sør- Amerika. Lenken til den vestlige verden er først og fremst via Dr Alberto Villoldo, fra Los Angeles USA. Han var medisinsk Antropolog og psykoterapeut fra San Fransisco University. Villoldo har studert inkaenes energimedisin i over 25 år i Andesfjellene og Amazonas. Les mer...

 

Hva kan du forvente deg av en healingkonsultasjon?

En healingtime er å gi seg selv tid til å ta seg igjen, og sette av tid til det som en travel hverdag i familie og arbeid ikke kan gi deg.

Den første konsultasjonen starter alltid med at vi i fellesskap nærmer oss årsaken til konsultasjonen. Det er deg som står i sentrum, og jeg bruker tiden til å lytte og finne ut hvor du står akkurat nå. Det stilles ikke en diagnose, idet vi gir healing til personen (helheten) og ikke til sykdommen (del av kroppen). Les mer.

Hva kan healing hjelpe mot? Mine erfaringer så langt.

Siden jeg startet å jobbe med denne metoden for healing har jeg gjort meg noen erfaringer om hvem jeg kan hjelpe. Det er ingen uttømmende liste, og stadig får jeg inn nye folk som feiler noe annet enn jeg har jobbet med før. Men pga at jeg går bakenfor det som folk kommer med av problemer, så er det nødvendigvis ikke direkte sammenheng mellom to personer som har samme symptomer. Den ene kan jeg hjelpe, den andre ikke. I den måten jeg arbeider på, er symptomet et tegn på at noe ikke er i balanse. For å bruke et symbol, så er symptomet eller plagen som å stikke seg på en tornekvist. Hvis jeg fjerner tornekvisten, så vil det vokse ut en ny, og problemet kan vokse ut et nytt sted. Derfor er det essensielt å finne roten til tornebusken og fjerne den. Først da er plagen borte, og i tillegg kan det være flere ting som er knyttet til samme roten. Da vil det fortone seg som om andre plager også plutselig blir borte, selv om vi ikke har fokusert på det. Les mer.

Utdannelsen

Utdannelsen har jeg tatt ved Healing The Light Body School, som drives av Alberto Villoldo. Utdannelsen går over to år, med intensivsamlinger, og hjemmearbeid mellom. Det er fire grunnkurs som er likt for alle studentene, og tre valgfrie kurs. Utdannelsen kan tas i Europa eller USA.

For å se nærmere om Utdannelsen, se på deres hjemmeside.

Sjamanens vei

Gjennom tidene har sjamanens vei vært å gå i lære hos sin mentor, en eldre erfaren sjaman. Sjamanens vei har vært en livslang reise, i stadig personlig utvikling. I den moderne formen for sjaman er det ikke alltid praktisk at den som føler seg kallet til å gå meridianlinjene følger i mentor fotspor. I dag er det nok flere som går veien via kurser. Likevel blir livet en personlig reise i personlig utvikling, ved siden av sjamanens oppgave med å gi healing til menneskene.

Litteratur

På Healing The Light Body School er det full oversikt over aktuelle bøker skrevet av Alberto Villoldo. På norsk kan du lete på Tanum eller Energica etter f.eks. "Sjaman, healer og vismann"