Intuitiv Anatomi

Overhalla ved Namsos, 15 dager

Når du har gått Thetahealing Avansert er du kanskje klar for å sette av 15 kursdager (15 dager totalt pluss evt reise, ankomstdag og reisedag) for å virkelig gå i dybden på deg selv og lære enda mer om Thetahealing. Mange av de som har gått før har vist stor transformasjon på det personlige plan under kurset.

 

Intuitiv Anatomi er et kurs som er en fortsettelse etter Thetahealing Avansert. Under kurset vil vi arbeide daglig med ett og ett system eller organ i kroppen. Kurset er satt opp som følger:

 

Dag 0

Ankomst

Dag 1

Oppmøte kl 0830 for registrering av deltakere.

Kursstart kl 0900. Velkomst. Gjennomgang av kurset.

Om Atomer, Mikrober og parasitter, Oversikt over basisk mat

Dag 2

Skjellettsystemet

Dag 3

Det endokrine systemet

Dag 4

Fordøyelsessystemet

Dag 5

Lungene

Dag 6

Hjertet og blodsystemet

Dag 7

Lymfesystemet

Dag 8

Utskillings- og seksualsystemet

Dag 9

Musklene

Dag 10

Nervesystemet

Dag 11

Huden

Dag 12

Øynene

Dag 13

Hjernen

Dag 14

Ørene

Dag 15

Hele kroppen.

Avslutning av kurset senest kl 17.00

 

Hver dag på kurset vil du arbeide med øvelser to og to. Du vil gjennomgå øvelser som øker dine intuitive evner og evner til å se intuitivt inn i kroppen og identifisere hvor det er blokkeringer, og hva som blokkerer personen du arbeider med. Gjennom arbeidet med deg selv og med andre personer kommer du til å fjerne mange blokkeringer som tilhører den delen av kroppen som vi arbeider med hver dag. Som du lærte på de to første kursene har mange sykdommer utgangspunkt i gamle opplevelser, følelser og trossystemer, i tillegg til ytre faktorer som kommer inn i kroppen, som tungmetaller og mikrober.

 

En vanlig kursdag vil du også:

 

Kurssted

Haugum Mølle, 2. etasje. Overhalla sentrum. Stedet er lett og finne rett bak butikkene i sentrum av Overhalla. Merk: Dette er eneste stedet kurset blir holdt i 2012 og kan bli siste kurs jeg holder i Intuitiv Anatomi pga kravet om repetisjon av lærerkurs hvert 4. år for å ha tillatelse til å holde kurset. Jeg vil vurdere neste år om jeg tar tre uker i USA og fornyer dette lærerkurset :-)

Bilde 2

Dato:

Kursstart lørdag 4. august kl 0900. Kursavslutning lørdag 18. august 2011. Registrering ved oppmøte.

 

Kurset vil vare fra kl 0900 - ca 1700 daglig. En time pause midt på dagen for lunsj i tillegg til noen mindre pauser.

 

Antall deltakere

Minimum 4 stk

Maksimum 15 stk

 

Påmelding

Påmelding sendes til Jonny Bårdvik enten via sms til 971 11 463 eller epost jonny.bardvik@ntebb.no, med navn, adresse, epost og mobil. Innenfor påmeldingsfristen sendes også skjema for påmelding i vanlig post.

Påmeldingsfrist

Påmeldingsfrist for å sikre at det blir kurs er 1. juli. For å sikre lavest mulig pris se nedenfor. Påmeldingsfrist for å kunne delta på kurset er ved å møte opp på kursdagen, og betale hele kursbeløpet. Dette forutsetter at det er nok deltakere ved påmeldingsfristens utløp.

Pris

Prisen på kurset er todelt, alt etter når du melder deg på og hvor mye du betaler inn. Du kan få betale kurset i rater.

  1. Påmelding før 1. juli og innbetaling av depositum før 1. juli på kr 4.000 til konto 8941.16.12431 og det resterende kr 10.500 kontant på kurset. Total pris kr 14.500
  2. Påmelding før 1. juli og innbetaling av depositum før 1. juli på kr 4.000 og de resterende kr 11.000 i rater. Total pris kr 15.000 som følger:

Velger du alternativ 2 må du fylle ut og sende inn betalingsavtale innen påmeldingsfristen.

Ønsker du å gå kurset men er redd du ikke har råd til kurset anbefales det at du jobber mer med manifesteringer du lærte på grunnkurs eller at du går kurset Manifestasjon og Overflod for å perfeksjonere din manifesteringsevne og skape den overflod du ønsker.

Du får kvittering for all innbetaling du har gjort til kurset ved registrering. Hvis du velger betalingsalternativ 2 får du ved registrering utdelt giro for betaling av de resterende innbetalinger. Dette er dine resterende kvitteringer.

Repetisjon

Om du repeterer kurset på et senere tidspunkt, er prisen for deltakelse 1/3 av den til enhver tid gjeldende pris, alternativ 2, i 2012 kr 5.000. Prisen er den samme, selv om du velger å ta noen dager ekstra fri. Kurset betales da slik: 4.000 i depositum og resten, kr 1.000 kontant ved oppstart. Dette gjelder kun dersom du har tatt dette kurset hos meg. Andre repeterende betaler full pris. Påmeldingsfristen er den samme som for andre deltakere.

Kursmateriell

Inkl i kurset er kursmanual i Intuitiv Anatomi og boken "Disease and Disorders", som er en bok med anatomiske kart (PS: Dette er ikke Viannas bok "Disease and Disorders")

Avlysning av kurset.

Kurset vil bli avlyst dersom det ikke er minimum 4 påmeldte som har betalt inn depositum innen påmeldingsfristen den 1. juli 2012. Ved avlysning vil hele det innbetalte beløp tilbakebetales innen en uke etter avlysning.

Konsekvenser av å ikke møte eller avbestille kurset

Dersom du ikke møter til kurset etter påmelding og innbetaling av depositum eller at du melder deg av kurset etter at påmeldingsfristen er utløpt den 1. juli 2012 blir du trukket depositumet på kr 4.000. Dersom du er for syk til å delta på kurset vil hele depositumet tilbakebetales etter fremvisning av legeerklæring.

Overnatting

Overnatting må ordnes på egen hånd. Om du mangler overnatting så har du to alternativer:

  1. Bjøra Camping. Hyttene tar 4-5 personer, og ligger 2-3 km unna lokalet. Har du ikke skyss og ingen med bil bor på campingen ordner vi skyss til dere med 7-seteren vår. Se www.bjora.no Vil du dele hytte med noen kan du si fra, så kan du dele med andre kursdeltakere. I 2011 delte fire deltakere hytte og det kostet dem 2.000 kr hver for 16 netter.
  2. Overhalla Hotell. Se www.overhalla-hotel.no Hotellet ligger vegg i vegg med kurslokalet, så her behøver du ikke bil eller skyss til kurslokalet. Detet blir imidlertid en god del dyrere.
  3. Ønsker du annen overnatting kan du undersøke nærmere her: http://rlb.no/overnatting/kommune/1703

Måltider

Frokost og middag forutsettes ordnet hjemme eller på overnattingsstedet du bor på og inngår ikke i prisen.

Lunsj kan medbringes om du ønsker det. Eller lunsjmat kan kjøpes inn og lages i fellesskap. Lunsj inngår ikke i prisen, og hvis lunsj lages felles blir det spleis på de som ønsker å delta i dette.

Det kan avtales at enkelte middager kan lages felles på kursstedet eller at vi møtes på restaurant i Namsos eller Overhalla sentrum. Lages middag som spleis deler deltakerne oppgavene og kostnadene med dette.

Hver dag blir det servert frukt, nøtter og kaffe/te. Dette inngår i prisen.

Tilreisende / reiser

Tilreisende som ankommer til Overhalla med bil kan møte opp på stedet de har bestilt overnatting. 

Kommer du med fly kan du bli hentet på Namsos lufthavn hvis du oppgir ankomsttidspunkt og flight. Kommer du med tog til Grong kan du bli hentet om du ankommer mellom 0800 og 2200. Ankommer du med buss til Namsos, Grong eller Overhalla vil du også bli hentet i samme tidsrom. Kommer du utenom dette tidsrommet må du skaffe skyss selv.

Kommer du med fly kan du velge Namsos Lufthavn eller Værnes. Ankommer du til Værnes kan du enten velge buss til Namsos eller tog til Grong. Sjekk hele reisen din før bestilling.

Har du blitt hentet kan du også bli fraktet til flyplass, tog eller buss etter kursets slutt. Har du avreise dagen etter kursets slutt vil vi også være til hjelp så langt det er mulig.

Spesielle forhold

Jeg anbefaler at alkohol ikke nytes i særlig grad under kurset fordi dette kan påvirke de sterke energiene vi arbeider med underveis.