Thetahealing - manifestering av overflod

Vianna Stibals 's Manifestations- og Overflodskurs

Kurs for Theta Healing instruktører og terapeuter.

Vianna Stibal, grunnleggeren av Thetahealing, har utviklet dette nye kurset for at hjelpe de som arbeider med Thetahealing med at tiltrekke seg alt som de ønsker seg. Dette kurset er derfor kun for de som allerede har deltatt i grunnkurs og avansert kurs i Thetahealing (DNA 1&2 og DNA2 avansert). De avanserte Thetahealing instruktører, som deltar i kurset får også retten til selv at undervise i dette kurset.

På kurset vil du lære::

Dette er virkelig et morsomt kurs, og utfallet kan bli veldig bra når du er blitt kvitt det som sperrer deg fra å manifestere det som du vil. Du kan la jobben med dette bli en daglig rutine, ved at du får en cd fra Vianna som du kan spille hver morgen som hjelp for å manifestere dine ønsker.

Utover dette er det selvfølgelig også masse av nye “nedlastninger”.

Første dag arbeider vi mest med det som blokkerer manifestasjoner og overflod, mens vi dag to arbeider mest to og to med en liste med 100 vanlige blokkeringer Vianna har lastet ned fra Skaperen Av Alt Som ER en sen nattetime.

Av respekt for dine medstudenter vil jeg be om at de som melder seg på kurset i Manifestasjon og Overflod sørger for å ha arbeidet på medstudenter eller andre tilstrekkelig, sånn at du med enkelhet får til å endre trossystemer og laste ned følelser på en annen person. Dette fordi du dag to skal arbeide sammen med en annen person nesten hele dagen for å endre det som blokkerer manifestasjon og overflod.

Forkunnskaper: Thetahealing Avansert + at du er blitt vant med å endre trossystemer og laste ned følelser på andre.

Pris: 2.600 kr. Herav 1.000 i depositum ved påmelding. Manual og alt kursmateriell er inkludert i prisen.

Hvis du tar kurset i forlengelsen av Avansertkurset du har deltatt på til full pris får du valget mellom to betalingsmodeller:

  1. En rabatt på 500 kr ved betaling av rettidig depositum på begge kurs (totalt 2.000), og 3.500 kr ved kursstart Avansert kurs, totalt 5.500 for begge kursene.
  2. Full pris på begge kurs, totalt 6.000 kr. Depositum betales på begge kurs ved påmelding (totalt 2.000). De øvrige 4.000 betales som følger:

Repetisjon: Hvis du har tatt kurset et sted hos meg tidligere så vil du når som helst kunne repetere kurset hos meg hvor du vil, under forutsetning at det er plass på kurset. Nye studenter vil bli prioritert hvis kurset blir fullt. Repetisjonspris er kr 500. Har du tatt kurset hos andre og vil repetere, er det full pris.

 

Minimum antall deltakere er 10.

Etter å ha lest dette er du hjertelig velkommen til å komme på kurs. Se oversikt over hvilket kurssted kurset avholdes eller gå til påmelding.