Thetahealing Grunnkurs

Thetahealing Avansert

Manifestasjon og Overflod

Intuitiv Anatomi

Rainbow Children

Kurssteder

Bestill reise

Påmelding

Bøker

Vianna Stibal

Min bakgrunn i Thetahealing

Priser på kurs

Video med Thetahealing

Thetautøvere i Norge

Bilder fra tidligere kurs

Øvelsessteder

Kurs i Thetahealing  

Jeg er sertifisert instruktør i Thetahealing av grunnleggeren Vianna Stibal. Å være sertifisert betyr at jeg har tillatelse til å holde kursene og at jeg må repetere lærerkurset hvert fjerde år for å være faglig oppdatert og beholde sertifiseringen.

Jeg holder 5 kurs i Thetahealing. De to første nivåene er healingkurs (grunnkurs og avansert) er der du lærer å beherske og bruke Thetahealing på deg selv og andre. For å perfeksjoner deg og gå i dybden og jobbe dypt med dine egne mønster og øke dine intuitive og klarsynte evner betydelig er du klar for å ta kurset "Intuitiv Anatomi", et 15 dagers sammenhengende kurs som du kan ta etter avansert kurset.

Jeg underviser også i to andre kurs som ikke er healingkurs. Det første kurset, Manifestasjon og Overflod, er et kurs for Thetahealere som har fullført Avansertkurs. Kurset er laget for å skape mer overflod i alle deler av livet. Det andre kurset er "Regnbuebarn" som er et kurs beregnet på barn, ungdommer, unge voksne og voksne som har barn som har intuitive evner, og trenger å forstå og utvikle disse videre. Jeg holder kurs på en rekke kurssteder i Norge.

Bakgrunn

I 1995 fikk Vianna Stibal kreft i beinet sitt. Da hun kom til sykehuset ga legene henne en dødsdom. Vianna har vært klarsynt hele sitt liv, og brukte å gi readinger til mennesker som kom til henne. Da hun fikk dødsdommen gikk hun derfor opp til Gud og ba om hjelp. Hun lærte da en urgammel healingteknikk som hun brukte til å få kreften til å forsvinne på sekunder.

Vianna har siden healet over 47.000 klienter med metoden med meget gode resultater. Nå holder hun kurs over hele verden for å lære opp sertifiserte lærere til å lære bort denne fantastiske teknikken. Du kan lese mer på hennes egen hjemmeside www.thetahealinginstituteofknowledge.com / www.thetahealing.com eller les om Vianna på norsk.

Kursene

De to healingkursene går over 3 dager, mens overflodskurset går over 2 dager. Se nedenfor for å se nærmere detaljer om hvert kurs.

Alle kursdager varer fra ca kl 09.00 - 18.00 hvis det ikke er noe spesielt på hvert sted som tilsier noe annet (f.eks kl 1700-2200 på fredag. Sjekk hvert enkelt kurs). Første dag starter vi kl 0830 med registrering (evt 1600/1630 for de som starter kveld). Møt opp i god tid. Kurset kan bli lenger enkelte dager avhengig av hva som skjer i løpet av dagen. Vi må alltid avslutte det vi holder på med.

Etter kursene er det lurt å organisere lokale øvingsgrupper, sånn at du får øvet mens det er ferskt. Sånn får du diskutere og øve med likesinnede. Den som er lokal kontakt eller som melder seg som organisator på hvert sted kan få sitt navn, mobilnr og e-postadresse på hjemmesiden min, sånn at alle som bor på det aktuelle sted, uansett hvor de har gått kurs, kan få noen i nærheten å øve sammen med.

Investering

Å ta et av Viannas kurs er en investering i deg selv, og hvis du vil hjelpe andre investerer du for de også. Slik kan en god energi spres over alle vinder.

Kursene koster følgende:

Kurssteder

(Sist oppdatert den 19.4.19)

Dato

Kurstype*

Sted

Påmeldings-

frist**

Maks. antall

Antall *** påmeldte

Kurs bekreftet (Ja/Nei)

2019

             
 

 

     

 

 

 
16.-17.11

MO

Kristiansund 10.10  

 

Kursinfo

 
               
 

 

 
   
               
               
               
               

*     Kurstype:           G  =  Grunnkurs            A     =  Avansert kurs       R = Rainbow Children/Regnbuebarn

                                   IA = Intuitiv Anatomi    MO = Manifestasjon og overflod   P = Praktisk Thetatrening

  = Avholdt/avlyst

 **   Påmeldingsfrist er datoen for bestemmelse om det blir kurs dette stedet. Du kan fremdeles melde deg på etter påmeldingsfristen dersom minimumsantallet for å kunne holde kurs er oppnådd. Årsaken til påmeldingsfristen er at de som har meldt seg på og skal reise langt skal kunne få rimelige fly- eller tog billetter, og for å kunne avbestille lokaler mv hvis det blir avlyst.

*** Antall påmeldte oppdateres fortløpende.         K = Det blir kurs.    A = Avlyst kurs    U = Utsatt til senere

Blir kurs avlyst vil det stå klart merket ved kurset og alle deltakere vil få rede på det i god tid.

Fant du ikke ditt hjemsted i oversikten over kurs, kan du bli vert for et kurs på ditt hjemsted. Kravet er minimum 10 deltakere for å holde kurs. Har du 4-5 venner som ønsker å ta kurset der du bor, så er du godt i gang.Mo i Rana

Ingen planlagte kurs nå


Mosjøen

Ingen planlagte kurs


Molde

Kursadresse:  Øverland Grendahus i Nøisomhetsveien, Molde

Lokal kontaktperson: Ingen

Hvis du reiser til Molde kan du reise med fly eller Hurtigruten, eller du kan reise med bil, eller ta toget til Åndalsnes eller Berkåk, og buss frem til Molde.Se under "Bestill reise"

Overnatting: Se http://rlb.no/overnatting/kommune/1502

Last ned kursdetaljer for Grunnkurs

Det blir gitt behandlinger i Thetahealing to dager i forbindelse med at jeg holder kurs for den som ønsker å bestille. Adresse Lunheimvn 10, Molde. (Lunheimklinikken)


Kristiansund

Kursadresse: Byskogen, Nordmørsvegen 171,  Kristiansund

Kurslokalet er i det røde huset på campingplassen, som du ser på bildet øverst under "fasiliteter" på nettsiden deres.

Lokal kontaktperson: Marthe Killingmo, 992 68 514

Hvis du reiser til Kristiansund kan du ta Hurtigruten eller fly. Kursstedet er like ved flyplassen.

Overnatting anbefales på Byskogen Camping, fordi det er på stedet og dermed lettvint. Kursstedet er ca 8 km fra eller 10-13 minutter unna Kristiansund sentrum. Det er også mange hoteller i Kristiansund sentrum for den som heller ønsker det.

Det er butikk på stedet, sånn at du får til selvhushold på campingplassen. Jeg er litt usikker på hvor mange hundre meter det er eksakt til nærmeste butikk.

Dersom du vil spare penger på å dele campinghytte med andre, så ta kontakt med meg fså jeg kan formidle kontakt med andre som ønsker det samme.

Se under bestill reise.

Kursdetaljer Grunnkurs . Kursdetaljer Avansert


Namsos

Ingen planlagte kurs


Overhalla

Ingen planlagte kurs nå


 


Bodø

Ingen planlagte kurs


Stjørdal / Trondheim

Ingen kurs planlagt


Hamar

Ingen kurs planlagt


Bestille reise

Fly kan bestilles på www.wideroe.no , www.norwegian.no eller www.sas.no

Hvis du velger Hurtigruten kan du bestille på www.hurtigruten.com

Reiser du med tog kan du bestille på www.nsb.no

Kjører du bil kan du laste ned en reiseplanlegger på www.startsiden.no/reise eller Gule Siders reiseplanlegger

 

Video med Thetahealing

Se disse linkene om Thetahealing på YouTube

Thetahealing 1: http://www.youtube.com/watch?v=utE9bCnMWJs&mode=related

Thetahealing 2: http://www.youtube.com/watch?v=_EibwlNQKiU&mode=related&search

Thetahealing Oppfølging: http://www.youtube.com/watch?v=9aHmKH5_bLk&mode=related&search

Visitor Counter by Digits