TWO HEARTS HEALING

Brannanvegen 2, 7863 Overhalla - Mobil 971 11 463 - E-post: miando@online.no

Hjem

Behandlingssteder

Jeg har for tiden følgende aktive behandlingssteder:

Overhalla

Behandlingene foregår i huset vårt i Brannanvegen 2 (Svalia), 1600 meter fra Overhalla sentrum (Ranemsletta).

Kjør slik: Ta av i rundkjøringa på Ranamesletta. Kjem du fra Namsos tar du til venstre, kjem du fra retning Brønnøysund/Grong tar du til høyre i rundkjøringen. Kjør rett frem i ca 1.600 meter uten å ta av noen sidevei. Når du passerer skiltet med "Svalifoten" skal du bare passere neste sving. Etter svingen ser du rett frem på høyresiden et nytt stort hvitt hus med rødt tak og en dobbeltgarasje foran. Kjør opp til øversiden av huset og se videre instruksjon ved siden av inngangsdøren.

Mo i Rana

Behandlinger i Mo i Rana er satt på pause inntil egnet sted for behandling og overnatting finnes, f.eks hvis noen vil låne meg et rom og en seng en gang i måneden egnet til formålet.

Mosjøen

Omtrent en 2-3 dager pr måned er jeg i Bjønnklokkvegen 6 (Åsbyen) og har behandling.

Molde

Ca 2-3 ganger i halvåret. Adresse:  Lunheimvegen 10. Inngang kjeller på venstre side av huset. Stor lapp henger på døren ute.

Kristiansund

Ca 2-3 ganger pr halvår. Adresse: Slyngevegen 32. Parkering i innkjørselen.

Fjernhealing

Du vil alltid kunne bestille fjernhealing på 971 11 463 via fortrinnsvis sms eller Messenger evt telefon, eller e-post miando@online.no (e-post sjekkes ikke daglig)

Hvis noen savner sitt sted, så kommer jeg gjerne dit, så lenge det ligger på aksen Bodø til Ålesund og passer med øvrig reiserute, og det lar seg kombinere med overnatting og et rom å jobbe fra. Men det må også være mange som ønsker at jeg kommer dit, sånn at det er en hensikt at jeg legger turen innom. F.eks