Bøker fra Vianna

 

Vianna har skrevet flere bøker. Foreløpig er de fleste kun på engelsk og noen andre språk. Hennes bok Thetahealing kan nå fås kjøpt på norsk på www.energica.no. Her går Vianna gjennom hele Thetahealingteknikken siden hun begynte med den, og her beskrives det hvordan hun arbeider med thetahealing, hvordan hun arbeider med trossystemer og følelser, og hvordan du bruker teknikken til å se og arbeide i kroppen til klienten (Intuitiv Anatomi). Boken inneholder også detaljert hvordan du arbeider detaljert med de forskjellige delteknikkene i Thetahealing. Et must for enhver Thetahealer.

Den neste boken er Thetahealing Advanced, som foreløpig for nordmenn bare er på engelsk, og kan fås kjøpt f.eks på www.amazon.com Boken går gjennom en del nye teknikker i forhold til grunnkurset og går i dybden på forklaringen av de syv eksistensplan. En veldig bra bok som anbefales for alle Thetahealere.

Følg med på www.thetahealinginstituteofknowledge.com for å se om det er kommet nye utgivelser av bøkene.

Den tredje boken heter "Disease and Disorder". Boken omhandler hvordan man jobber med de viktigste sykdommene som Vianna har arbeidet med gjennom sitt virke med 47.000 klientbehandlinger. Hvilke trossystemer har hun sett holde sykdom i kroppen, hvilke følelser trenger du jobbe med, og hvilke urter, mineraler og vitaminer er det anbefalt å bruke ved disse sykdommene. Boken inneholder også detaljert hvordan du arbeider detaljert med de forskjellige delteknikkene i Thetahealing. Et must for enhver Thetahealer.

Hennes tidlige bok heter "Go up and work with God". Dette er en forbedret utgave av hennes første bok "Go up and seek God". Boken omhandler hele teknikken i Thetahealing og er en miniutgave av boken "Thetahealing". Du kan også lese hvordan du behandler sykdommer, om vitaminer, tungmetaller og en god del av delteknikkene i Thetahealing. Denne boken er ikke nødvendig hvis du kjøper de nyere bøkene omtalt her.

Aktuelle bøker

Vianna Stibal har skrevet flere bøker. Disse bøkene vises nedenfor, og er spennende og innholdsrike bøker. Du kan også bestille andre hefter som omhandler trossystemer og endring av følelser hos andre forfattere.

Thetahealing (på norsk). Fås kjøpt på www.energica.no Thetahealing (på engelsk). Fås på www.amazon.com Advanced Thetahealing (på engelsk) fås kjøpt på www.amazon.com

"Disease and Disorder" er Vianna Stibals nyeste bok, som er et must for den som vil i dybden på Thetahealing. Kjøp på www.amazon.com

"Healer Wisdom" er en praktisk bok fylt av forslag til trossystem som trengs å endres, fordelt på sykdom. Heftet er på engelsk. Forfatter: Valeria Moore

"A Guide to Changing Emotions" av Sarah James er et hefte med tips til hvilke følelser du kan laste ned ved forskjellige problemer og sykdommer

Viannas bøker kan bestilles på hennes hjemmeside www.thetahealinginstituteofknowledge.com eller på www.amazon.com . Bøkene er på engelsk.