TWO HEARTS HEALING

Brannanvegen 2, 7863 Overhalla - Mobil 971 11 463 - E-post: miando@online.no

Hjem

Om fjernhealing

Fjernhealing betyr at klienten og jeg ikke befinner oss på samme sted. Men jeg ønsker å være i kontakt med deg underveis mens vi jobber, Både fordi vi må identifisere hva du ønsker å jobbe med, men også fordi vi snakker underveis og justerer kursen og hører hvordan det går underveis.

Enten snakker vi på telefon, eller en aller annen plattform på internett.

Jeg opplever at fjernhealing er likeverdig det å ha fysisk kontakt på kontor. Det er likevel noen som foretrekker det fysisk. Erfaringen min er imidlertid at det er det samme som skjer, uavhengig av hvor på kloden du som klient befinner deg. Så det som står skrevet under temaet healing gjelder også her.

Som for healing på kontor gjelder det samme med fjernhealing. Jeg lover aldri helbredelse, og ber deg oppsøke lege om du er syk. Men jeg jobber gjerne med deg parallelt med at helsevesenet jobber med deg, og også om du vil jobbe med utfordringer du har, uten at du definerer deg som syk. Det viktigste jeg kan gjøre for deg er å gjøre mitt beste.

Hvordan bestille time.

Jeg foretrekker at du sender en SMS til nummer 97111463 og hører hva som er ledig. Er ikke det mulig kan du også prøve Messenger. Så gir jeg deg de ledige alternativene jeg har i den nærmeste tiden, eller i ditt ønskede tidsrom.

Du er ikke nødt til å brette ut alt du trenger å jobbe med i meldingen. Det tar vi når vi snakker. Du har kanskje snakket med noen som har anbefalt meg, så du har kanskje en riktig følelse inni deg med at akkurat jeg skal jobbe med deg.

Er du en tviler så er det ok. Det er du som bestemmer. Hvis du bestemmer deg for å bestille time, så la evalueringen av hva du opplevde under timen, og hvilke endringer som måtte komme, skje en tid etter timen. Mange er så sensitive at de kjenner noe skje underveis, andre ikke. Noen trenger tid, andre ikke.

Når tiden er avtalt, betaler du inn det gjeldende beløp du får oppgitt enten på konto 4448.12.16696 eller vipps til kode 569786/Two Hearts Healing enten med en gang eller senest to dager før time.

Den avtalte timen

På avtalt tidspunkt ringer du mobilnr mitt (97111463). Deretter foregår timen som en vanlig samtale der vi stanser opp ved healingarbeidet vi gjør underveis. Du blir ofte en aktiv deltaker i prosessen og ikke kun en passiv mottaker av energi. Timen varer i 1 time og 15 minutter fra avtalt tid starter.

Avbestilling eller flytting av timen må gjøres senest dagen før, sånn at andre heller kan få timen din. Glemmer du av timen så mister du det du har betalt inn, og vi kan heller avtale ny time.

Blir du forsinket til timen bør du melde fra. Hører jeg ingenting fra deg etter 5-10 minutter, så sender jeg en melding. Noen ganger kan jeg ringe deg opp. Husk at det fremdeles er god tid igjen av timen om du blir forsinket av en eller annen grunn.

Jeg vet at enkelt er nervøse og usikre før de ringer. Det er ingen grunn til det. De fleste syns jeg er en behagelig og rolig mann å snakke med, og mange synes jeg har en behagelig stemme. Det er ingen grunn til å uroe seg over det du har på hjertet når du ringer. Jeg lytter til alt, og har hørt det meste.

Alle mennesker er unike og har sin historie. Et av målene er å hjelpe deg å gjøre noe med din opplevelse av din historie, sånn at du får mer innsikt i din vei fremover.