Thetahealing grunnkurs

Dette er starten på en fin reise i Thetahealing. Vianna Stibal oppdaget metoden pga at hun fikk uhelbredelig kreft i beinet, og helbredet seg selv. Du er så heldig å kunne oppdage metoden for at du har hørt noen snakke om den, eller du har kanskje lest boken "Thetahealing" som du har kjøpt på Bokklubben Energica.

 

Grunnkurset er et spennende kurs som er smekkfullt av informasjon og øvelser. Alt du lærer på grunnkurset står i boka "Thetahealing". I tillegg får du er fyldig manual med alle øvelsene i og alt vi gjennomgår på kurset.

 

På grunnkurset Thetahealing – (DNA 1 og 2) vil du blant annet lære:

 

I Thetahealing går vi som healere raskt inn i thetabølger i hjernen, som er en veldig lav  av hjernefrekvens (4-7 svingninger pr sekund). Vi går på denne måten utenom personligheten/EGO. Theta frekvensen er lav nok til å ha kontakt med den skapende kraften i universet (Gud, den Universelle kjærligheten, Altet eller hva man velger å kalle den), og det er denne Skaperkraften som utfører healingen. Det er dette som gjør metoden så kraftfull og effektiv! Vår oppgave som healere er å bistå og observere at healingen skjer slik at den kan ta fysisk form. Metoden er enkel og morsom å bruke, og den vil kunne gi dyp innsikt om oss selv og livet.

 

Kurset egner seg for så vel nybegynnere som erfarne healere og terapeuter. Det kreves ingen forkunnskaper. Kurset vil i stor grad innebære praktisering av metodene som læres slik at deltakerne får egne opplevelser av metoden og kraften i den slik at de kan praktisere den på egen hånd senere.    

 

Demonstrasjon av Thetahealing

På kurset blir det vist en demonstrasjon på Thetahealing på en frivillig kursdeltaker, utvalgt av "Skaperen av alt som er". Denne personen er utvalgt som den som kan lære resten av gruppa mest mulig om Thetahealing, og hvordan teknikkene utføres, reaksjoner hos klienten mv. Enkelte vil kjenne seg igjen i mye denne testpersonen bærer på, og mange følelser og sannheter kan dukke opp hos de som ser på, etterhvert som healingen demonstreres. Mange ganger kan det bli følelsesmessig sterkt å se på. Bare vit at alt er ok, og den som blir demonstrert på kan få en svært positiv forandring i livet etterpå. Det er også viktig å vite at alt som demonstreres i kurset holdes innenfor kurset, slik at alle som er på kurset kan føle seg trygge og tatt vare på.

Forkunnskaper: Ingen

Pris: Se forsiden

Repetisjon: Hvis du har tatt grunnkurset et sted hos meg så vil du når som helst kunne repetere kurset hos meg hvor du vil, under forutsetning at det er plass på kurset. Nye studenter vil bli prioritert hvis kurset blir fullt. Repetisjonspris er kr 600. Har du tatt kurset hos andre og vil repetere, er det full pris.

Se oversikt over hvilket kurssted kurset avholdes eller gå til påmelding.

Etter kurset

Etter kurset kommer den viktigste tiden. Det er resten av din levetid der du kan anvende Thetahealing til å bedre ditt eget liv, ved å endre følelser og trossystemer, sende healing til deg selv og dine tilstander, og ikke minst manifestere dine innerste ønsker. Det er viktig å ikke legge verken boken eller manualen i skuffen før du synes Thetahealing er like naturlig som å puste. Derfor oppfordrer jeg deg til å arbeide med deg selv og bruke teknikkene, lese i bok og manual, og arbeide igjen med deg selv. Forandring til det bedre er ikke et skippertak, men en pågående prosess. Og ikke minst: La alle forandringene og selve forandringsprosessen være morsom. Jo mer glede du legger i arbeidet, jo morsommere blir Thetahealing.

Jeg ønsker å motivere flest mulig til å gripe dette fantastiske verktøyet, slik at du kan glede deg selv ved å merke fremgang i livet som du har satt igang selv. Thetahealing er et av disse verktøyene som kan bli en livslang venn. Derfor er det fint om du sprer det gode budskapet til flere som ønsker å hjelpe seg selv.

Når du har lært Thetahealing er det like lett å hjelpe andre som å hjelpe deg selv. I begge tilfeller er det en ting som hjelper for å bli flinkere, og det er å trene. Er du terapeut fra før går det an å anvende deler av teknikken i det du driver med fra før for å få trening i det. Er du ikke terapeut er det en fordel å ha noen å øve på eller sammen med. Derfor motiverer jeg på hvert kurs til at dere setter opp øvingsgrupper som møtes med jevne mellomrom. Info om dette deles ut på kurset.

Det finnes mange andre som trenger din hjelp, så bruk gjerne det du kan til å hjelpe familie og venner, og kanskje blir noen av dere terapeuter på heltid en gang? Men husk å ikke insistere på healing til de som ikke vil ha det. Det tjener ingen hensikt. Vær heller et eksempel på hva bruk at teknikkene fører til, så vil de heller komme til deg for å spørre deg om hva i all verden du har gjort. Da kan de bli motivert til å starte sin egen prosess :-)

Øvingsgrupper lever sjelden evig. Derfor er det lurt å komme igang med en gang etter kurset. De øvingsgruppene som har hatt lengst levetid er de som arbeider systematisk og strukturert, de som leser seg opp i temaene som tas opp på kurset, og de som øver seg på teknikkene på andre. De gruppene som først forsvinner, er de som ikke har struktur, de som prater bort øvelseskveldene istedenfor å øve, og de som lager kveldene om til etegilder.

Det er alltid en fordel å repetere kurs. Dette skal kunne gjøres til en fordelaktig repetisjonspris om du har tatt kurset tidligere hos meg. Repetisjon gir ofte aha- opplevelser på slumrende kunnskap og bekreftelser på det du allerede behersker. Du vil kanskje føle at repetisjon gjør deg flinkere til å utføre teknikkene og du treffer nye Thetavenner på hvert kurs du går.

Behandlinger i tilknytning til kurs

Noen ønsker å få behandlinger i tilknytning til kurs. Normalt er det ikke tid til noe av dette på kursdagene pga mengden materiale vi skal gjennom. De eneste to som får behandling av meg på kurset er de to som blir demonstrert på. Det er sjelden at jeg har med noen til å være assistenter, men om det skulle være det blir det opplyst i forkant av kurset.

Ønsker du behandlinger kan du enten få det der jeg har kontorsted eller over telefon. Behandlingen virker på samme måte på avstand som på kontoret. Det er bare muskeltestingen som er annerledes