Hvordan jeg visste jeg kunne kanalisere

Enkelte ting i livet kommer overraskende. Kanalisering er en slik ting. Jeg hadde sett på hvordan mennesker som kanaliserte kom med informasjon fra andre siden, men jeg hadde ikke forestilt meg at det var noe jeg selv kunne lære. Jeg var fasinert over hvordan et menneske kunne gå i transe og slippe gjennom en energi som kom gjennom med et budskap som også virket på kroppen min og følelsene mine som tilhører.

Sammen med noen venner hadde vi forsøkt oss på å kanalisere, men det hadde bare blitt tull, og ikke noe spesielt bra budskap. Ikke var det særlig mye visdom å hente der heller. Så det ble mest bare en lek.

I mellomtiden hadde jeg begynt å gi healing med Reiki, og ofte under behandlingen kom det opp noe informasjon som hadde betydning for klientene. I 2001 var vi 10 stykker som skulle starte et alternativt behandlingssenter sammen, så vi møttes ofte hjemme hos meg for å planlegge etableringen. En av disse kveldene ga jeg litt healing, og slapp frem litt informasjon som jeg "så" under healingen. Da kvelden var over, var det ei som også gjerne ville ha det ho kalte "kanalisering", så jeg sa jeg kunne skrive ned noen ord på samme måte som når jeg sendte fjernhealing.

Den dagen jeg skulle skrive ned det jeg fikk opp fra fjernhealingen fikk jeg meg en overraskelse. Jeg opplevde at en setning formet seg i hodet mitt da jeg skulle skrive ned det jeg så. Det var som en indre stemme sa: "Dette er ikke en fjernhealing, det er mer som en kanalisering". Nebbet mitt datt plutselig, for dette hadde jeg slett ikke ventet. Det var ingenting som styrte pennen, bare inspirerte tanken. Jeg fortsatte å skrive ned det jeg fikk frem, og ga henne. Og til min forbauselse kunne hun gjenkjenne budskapet.

Da skjønte jeg plutselig noe, som et "aha" hadde etablert seg i sinnet mitt, som en plutselig erkjennelse om at jeg faktisk kunne kanalisere skriftlig. Jeg var overveldet, ydmyk og glad, men samtidig redd at det var mitt ego som hadde en skjult lyst til "å være noe".

Jeg fortsatte å skrive kanaliseringer, og skrev også noen kanaliseringer for andre, som til min glede kunne gjenkjenne seg i dette. Jeg var i ukjent land, og veldig følsom for enhver kritikk for det jeg skrev, og hadde en redsel for at det var mitt eget sinn som produserte informasjonen i sin egen fantasi. 100 gode tilbakemeldinger kunne lett bli veltet av en person som var negativ.

Da ei svensk dame nektet å betale for en slik kanalisering jeg hadde skrevet og sendt henne i posten og skrev et stygt brev til meg, ga det meg et stort tilbakeslag, og jeg lot tvilen råde en lengre periode. Jeg ble i virkelig tvil om det var jeg selv som hadde lyst til dette, eller om det var reell informasjon,- om jeg virkelig var en kanal.

Jeg kjente også at det var litt slitsomt å skrive budskapene. Perfeksjonist som jeg var, gikk jeg gjennom hvert ord jeg hadde skrevet før jeg sendte det over til den som hadde bestilt kanaliseringen. For jeg måtte sjekke at det ikke sto noe der som fantasien kunne ha produsert. Følgelig var ikke motivasjonen særlig stor for å la dette bli noe som jeg skulle drive særlig mye med.

Jeg fortsatte med å prøve å kanalisere muntlig, og var en ettermiddag hos en venninne for å prøve ut dette. Jeg hadde kjøpt meg en liten båndopptaker, så vi tok det opp på bånd det som jeg sa med lukkede øyne. Da jeg hørte på budskapet, hørte jeg en veldig befalende form, og dette bød meg i mot. Dette var manipulering. Var det noe jeg ikke ville bidra til, så var det manipulering. - Jeg ble veldig irritert og skuffet, og sa høyt og tydelig at dette ville jeg ikke holde på med uten at budskapet som kom gjennom besto av en betingelsesløs kjærlighetsenergi, som jeg kalte for Kristusenergi. Var det ikke minimum på dette nivået ville jeg holde min munn lukket i forhold til kanalisering.

Til tross for dette tilbakeslaget fortsatte jeg å prøve meg frem med muntlige kanaliseringer. Gjennom grupper i Nordlysbuen Alternative Forum fikk jeg noen anledninger til å kanalisere for en liten gruppe. Når disse kanaliseringene kom, var det som en energi kastet seg over meg, og jeg måtte hive etter pusten, og slippe gjennom den energien som kom. Men jeg kunne ikke kontrollere selv når jeg skulle gi en kanalisering. Jeg måtte vente på at energien var der. Men i det minste så var denne laverstående energien i kanaliseringene borte. Fremdeles var jeg veldig redd for at kanaliseringene var mitt eget ego som ville bli hørt, at det egentlig var slik at jeg ville høre at jeg var flink.

Siden høsten 2001 hadde jeg begynt å følge med noen kanaliseringer som var lagt ut på internett fra Colorado, USA. Disse kanaliseringene kalte seg for Crimson Circle. Han som kanaliserte disse fantastiske budskapene, Geoffery Hoppe, hadde satt opp et kurs i kanalisering i Holland i august 2003. Jeg meldte meg på i håp om å komme et steg videre i kanaliseringen. Til min store glede viste det seg at han kanaliserte på en annen måte enn det jeg hadde sett før. De som var mine forbilder i kanaliseringer gikk i transe, og det kunne ikke jeg. Men Geoffery Hoppe lærte oss å kanalisere gjennom følelsene. Dermed sa det KLIKK, og jeg følte med ett at det var på plass. Etter å ha gitt 23 bekjente og venner en gratis kanalisering, mot at de skulle gi meg en tilbakemelding, så hadde jeg mot nok til å starte å gi folk kanalisering der de kunne stille spørsmål. Siden har det fortsatt, og fremdeles er måten å kanalisere på i endring.

Etter hvert begynte jeg å se at informasjonen kunne komme på andre måter enn jeg hadde lært av Geoffery Hoppe. Jeg begynte å gi kanaliseringer på engelsk til enkelte av healingklientene som var kommet et steg i utviklingen sin. Så mens jeg holdt under bakhodet til klienten, merket jeg at det var noen energier som hadde noe på hjertet til klienten. Jeg merket at dette var en litt annen type energi, og jeg merket meg at jeg kunne holde øynene åpne når jeg kanaliserte på denne måten. Her befinner jeg meg akkurat nå, og jeg regner med at utviklingen vil fortsette.