Kontaktinformasjon

Etterhvert har det blitt mange henvendelser om kurs og behandlinger, samtidig som min kapasitet er blitt fullt utnyttet hver dag. Derfor anbefaler jeg at du leser gjennom følgende for å få raskt kontakt.

Sms (971 11 463) / epost (jonny.bardvik@monet.no)

Jeg pleier å besvare epost og sms fortløpende gjennom en dag hvis det er tid til overs, og denne kontaktmetoden er den enkleste for å få et raskt svar/svar i løpet av dagen. I helger kan du få svar litt senere da jeg også har fritid  :-)

Kontortid / besvaring av telefoner

Jeg har vanligvis fullt opp med klienter daglig. Jeg tar ikke telefon mens jeg behandler klienter, og har telefonen på lydløs fordi jeg bruker hele kapasiteten på behandlingen. Hvis du ringer i løpet av dagen og ikke får svar, så legg igjen melding på svareren eller send e-post/sms. Jeg ringer opp igjen ved anledning, noen ganger neste dag pga manglende tid/kapasitet. Får du ikke svar etter to dager må du ringe opp igjen da jeg mottar mange henvendelser i løpet av en dag og du kan forsvinner i "køen"

Tider du kan/bør ringe for å få svar direkte:

E-post

jonny.bardvik@monet.no

Mobil/sms                                          

971 11 463

Kontoradresser:

BY ADRESSE
Mo i Rana

Kveldsolgata 42, Åga . Inngang sokkel. Se kart og forklaring nedenfor

Mosjøen Sjøgata 2, i lokalene til Alternativ1. Se hjemmesiden til mine kollegaer der.
Sandnessjøen

Afrodite Alternative Senter, Torolv Kveldulvsons g 39, samme inngang som Karis Klær. Se kart nedenfor.

Bodø Hernesveien 7 B. Se nedenfor

Finn frem i Sandnessjøen

Finn frem i Mo i Rana

 

Innkjøring fra sør ved Hydro/Texaco stasjonen ved skiltet mot Hauknes I begge tilfeller kjører du opp til den andre parallellgata ovenfor E6, som er Kveldsolgata (gata mellom er Nygata)
Innkjøring fra nord ved skiltet mot Åga

Finn frem i Bodø

Finn frem i Brønnøysund

Behandlingene i Brønnøysund foregår i Ringveien 93 D. Innkjøring  mot Salhusmarka industriområde. Sving deretter til venstre ved SHMIL, og kjør nedover til rekke med garasjer ovenfor tomannsboliger i Kløvertunet Borettslag. Parker der. Huset er en tomannsbolig helt ved sjøen. Skilt ved siden av døren med "Two Hearts Healing".  Venterom rett innenfor døren rett ved siden av behandlingsrommet, som ligger til høyre for inngangsdøren.