TWO HEARTS HEALING

Brannanvegen 2, 7863 Overhalla - Mobil 971 11 463 - E-post: miando@online.no

Hjem

Thetahealing Avansert

Når du først har tatt grunnkurset, så anbefaler jeg deg å ta avansertkurset så snart det blir arrangert. Jeg har observert at det i løpet av avansertkurset blir en glød og entusiasme hos deltakerne, også de som ikke har fått øvd særlig mye eller som ikke har fått helt dreis over å jobbe med seg selv eller andre. I løpet av kurset vil jeg legge vekt på å få deg til å gjøre dette så enkelt for deg som overhodet mulig. Mange lager vansker med trossystemer i sitt eget hode, som forstyrrer utføring av de etter hvert enkle teknikkene. En god del av kurset går på å få deg til å si «Aha», og plutselig få det til å gå opp mange lys hos deg i løpet av helgen. Det er veldig gøy og hjertevarmende å se.

Det blir lastet ned veldig mange trossystemer til kursdeltakerne i løpet av kurset, Det gjøres i mange bolker. Vianna Stibal mener dette sparer deg for mange livstider, der du kan spare deg for langtekkelige jobbing med deg selv med sakte fremgang i mange liv. Bare de nedlastingene vi gjør her er verdt inngangsbilletten alene og vel så det, erfarer jeg.

På dette kurset lærer du å jobbe dypere og på et høyere nivå med de teknikkene du lærte på Thetahealing Grunnkurs.

Forkunnskaper: Thetahealing grunnkurs.

Pris: Se prislisten. Kr 1.000 i depositum ved påmelding.

Repetisjon: Hvis du har tatt avansertkurset et sted hos meg så vil du når som helst kunne repetere kurset hos meg hvor du vil, under forutsetning at det er plass på kurset. Nye studenter vil bli prioritert hvis kurset blir fullt. Repetisjonspris er kr 1.200. Har du tatt kurset hos andre og vil repetere, er det full pris.

Se oversikt over hvilket kurssted kurset avholdes eller gå til påmelding.

Hvis du vil gå videre:

Etter Avansert kurs kan du gå videre på Thetahealing Intuitiv Anatomi, som er et 15 dagers intensivkurs i healing.

Når jeg arrangerer kurs i Thetahealing avansert pleier jeg å tilby kurs i Manifestasjon og Overflod. Dette er ikke et healingkurs, men et kurs for å hjelpe de som har tatt minimum avansertkurs til å skape det de ønsker i sitt liv.