TWO HEARTS HEALING

Brannanvegen 2, 7863 Overhalla - Mobil 971 11 463 - E-post: miando@online.no

Hjem

Thetahealing - manifestering av overflod

Vianna Stibal, grunnleggeren av Thetahealing, har utviklet dette nye kurset for at hjelpe de som arbeider med Thetahealing med at tiltrekke seg alt som de ønsker seg. Dette kurset er derfor kun for de som allerede har deltatt i grunnkurs og avansert kurs i Thetahealing (DNA 1&2 og DNA2 avansert). De avanserte Thetahealing instruktører, som deltar i kurset får også retten til selv at undervise i dette kurset.

I prinsippet er det to deler i en manifestering. Først manifesterer du det du ønsker eller trenger i livet ditt. Når du har oppnådd det, er alt i orden, og dermed en suksess. Hvis det ikke oppstår suksess, kan det være som følger av indre motstand i tanker, følelser og trossystemer du har. Når du jobber nok med dette så kan manifestasjonen din bli virkelighet. Men hva om ønsket ditt ikke passer inn i din livsplan, som du kanskje laget før dette livet startet? Da kan det være tid for å revidere ditt ønske og din manifestasjon og se hvordan det går.

På kurset vil du lære:

Dette er virkelig et morsomt kurs, og utfallet kan bli veldig bra når du er blitt kvitt det som sperrer deg fra å manifestere det som du vil. Du kan la jobben med dette bli en daglig rutine, ved at du får en cd fra Vianna som du kan spille hver morgen som hjelp for å manifestere dine ønsker.

Utover dette er det selvfølgelig også masse av nye “nedlastninger”.

Første dag arbeider vi mest med det som blokkerer manifestasjoner og overflod, mens vi dag to arbeider mest to og to med en liste med 100 vanlige blokkeringer Vianna har lastet ned fra Skaperen Av Alt Som ER en sen nattetime.

Du har kanskje jobbet litt hjemme enten på deg selv eller med andre for å komme dypere inn i Thetateknikken. Har du ikke det vil du likevel få stort utbytte av kurset, og du får jobbe med øvelser under hele kurset som vil forbedre deg i teknikken. Den siste dagen på kurset jobber du sammen med samme person, der dere går gjennom en liste med trosmønster som dere hjelper hverandre med å gi slipp på.

Forkunnskaper: Thetahealing Avansert.

Pris: Se prislisten. Herav 1.000 i depositum ved påmelding. Manual og alt kursmateriell er inkludert i prisen.

Repetisjon: Hvis du har tatt kurset et sted hos meg tidligere så vil du når som helst kunne repetere kurset hos meg hvor du vil, under forutsetning at det er plass på kurset. Repetisjonspris er kr 1.200.

Minimum antall deltakere er 10.

Etter å ha lest dette er du hjertelig velkommen til å komme på kurs. Se oversikt over hvilket kurssted kurset avholdes eller gå til påmelding.