TWO HEARTS HEALING

Brannanvegen 2, 7863 Overhalla - Mobil 971 11 463 - E-post: miando@online.no

Hjem

Kurs

Jeg holder 5 kurs i Thetahealing. De to første nivåene er healingkurs (grunnkurs og avansert) er der du lærer å beherske og bruke Thetahealing på deg selv og andre. For å perfeksjoner deg og gå i dybden og jobbe dypt med dine egne mønster og øke dine intuitive og klarsynte evner betydelig er du klar for å ta kurset "Intuitiv Anatomi", et 15 dagers sammenhengende kurs som du kan ta etter avansert kurset.

Jeg underviser også i kurs som ikke er healingkurs.  Manifestasjon og Overflod, er et kurs for Thetahealere som har fullført avansertkurs. Kurset er laget for å skape mer overflod i alle deler av livet. Kurs i Identitet Jeg er den jeg er – din endringsvei. Målet med kurset er å hjelpe kursdeltakerne med å finne og styrke sin sanne identitet.

Bakgrunn

I 1995 fikk Vianna Stibal kreft i beinet sitt. Da hun kom til sykehuset, ga legene henne en dødsdom. Vianna har vært klarsynt hele sitt liv, og brukte å gi readinger til mennesker som kom til henne. Da hun fikk dødsdommen, gikk hun derfor opp til Gud og ba om hjelp. Hun lærte da en urgammel healingteknikk som hun brukte til å få kreften til å forsvinne på sekunder.

Vianna har siden healet over 47.000 klienter med metoden med meget gode resultater. Nå holder hun kurs over hele verden for å lære opp sertifiserte lærere til å lære bort denne fantastiske teknikken. Du kan lese mer på hennes egen hjemmeside www.thetahealinginstituteofknowledge.com / www.thetahealing.com eller les boka fra Vianna på norsk (dessverre er den nok utsolgt på norsk, men kanskje lar det seg gjøre å kjøpe den brukt på nettet)

Kursene

De to healingkursene går over 3 dager, mens overflodskurset går over 2 dager. Se nedenfor for å se nærmere detaljer om hvert kurs.

Alle kursdager varer fra ca kl 09.00 - 18.00 hvis det ikke er noe spesielt på hvert sted som tilsier noe annet (f.eks kl 1700-2200 på fredag. Sjekk hvert enkelt kurs). Første dag starter vi kl 0830 med registrering (evt 1600/1630 for de som starter kveld). Møt opp i god tid. Kurset kan bli lenger enkelte dager avhengig av hva som skjer i løpet av dagen. Vi må alltid avslutte det vi holder på med før dagen avsluttes.

Etter kursene er det lurt å organisere lokale øvingsgrupper, sånn at du får øvet mens det er ferskt. Sånn får du diskutere og øve med likesinnede. Den som er lokal kontakt eller som melder seg som organisator på hvert sted kan få sitt navn, mobilnr og e-postadresse på hjemmesiden min, sånn at alle som bor på det aktuelle sted, uansett hvor de har gått kurs, kan få noen i nærheten å øve sammen med.

Investering

Å ta et av Viannas kurs er en investering i deg selv, og hvis du vil hjelpe andre investerer du for de også. Slik kan en god energi spres over alle vinder. Prisene på kursene står på invitasjon på kurs.

Kurssteder

Det er foreløpig ikke satt opp noen kurssteder.

Påmeldingsfrist er datoen for bestemmelse om det blir kurs dette stedet. Du kan fremdeles melde deg på etter påmeldingsfristen dersom minimumsantallet for å kunne holde kurs er oppnådd. Årsaken til påmeldingsfristen er at de som har meldt seg på og skal reise langt skal kunne få rimelige fly- eller tog billetter, og for å kunne avbestille lokaler mv hvis det blir avlyst.

Antall påmeldte oppdateres fortløpende når kurs settes opp.

Blir kurs avlyst vil det stå klart merket ved kurset og alle deltakere vil få rede på det i god tid.

Fant du ikke ditt hjemsted i oversikten over kurs, kan du bli vert for et kurs på ditt hjemsted. Kravet er minimum 10 deltakere for å holde kurs. Har du 4-5 venner som ønsker å ta kurset der du bor, så er du godt i gang.

Video med Thetahealing

Du vil finne videoer med Thetahealing hvis du søker på YouTube eller gå inn på Vianna Stibals nettside www.thetahealing.com.