Thetahealing

Thetahealing er en behandlingsform som ble oppdaget og skapt av en kvinne ved navn Vianna Stibal. I 1995 fikk Vianna Stibal kreft i beinet sitt. Da hun kom til sykehuset ga legene henne en dødsdom. Vianna har vært klarsynt hele sitt liv, og brukte å gi readinger til mennesker som kom til henne. Da hun fikk dødsdommen gikk hun derfor opp til Gud og ba om hjelp. Hun lærte da en urgammel healingteknikk som hun brukte til å få kreften til å forsvinne på sekunder.

Vianna har siden healet over 40.000 klienter med metoden med meget gode resultater.

Jeg gir både behandlinger og kurs i Thetahealing.

Behandlingene

Behandlingene varer i enten 1 eller 1,5 time (anbefales).

Ved hjelp av Thetahealing kan vi lete etter årsakene til den tilstanden du kommer med. Svært ofte blir denne tilstanden holdt fast av et sett med trossystemer (tanker du har om deg selv). Disse trossystemene kan vi endre med klientens tillatelse. Vi leter da oftest etter den dypeste sannheten inni klienten, og endrer den. Når den er endret kan klienten føle seg mye bedre.

Tenk deg en som hele livet har trodd fullt og fast på at hun ikke var verdt noe, og at denne grunnleggende troen om seg selv ble endret på kort tid. Tenk deg til hva som plutselig ble mulig, som før så helt umulig ut! -

Det kan også være følelser et menneske ikke kjenner. Disse følelsene kan lastes ned fra Universet og inn i klienten, slik at klienten får den høysete definisjon på hva dette er. Tenk deg eksemplet foran, at du kan laste ned til klienten hvordan det føles å være verdt noe. Ofte blir det til tårer av glede når dype trossystemer blir endret og nye følelser lastet ned.

Hvis disse troene også er med på å holde en smerte i kroppen, og den aktuelle troen forsvinner, så vil ofte smerten også forsvinne.

Kroppen er en intelligent organisme. Den holder på all informasjon fra det øyeblikk vi er født. Selv det hodet tilsynelatende har glemt finnes det et minne av et sted inni organismen. Mange av problemene våre kommer fra tidlig i livet. Andre tilstander kan komme fra nedarvet informasjon gjennom vårt DNA. Andre ganger bærer vi på tunge energier som ikke er våre egne, kanskje for at vi er så åpne at vi tar inn andres problemer. Det er tusenvis av grunner til at vi kan ha det tungt, og når vi finner frem til årsaken, kan vi hjelpe klienten å løse problemet.

 

Når du kommer til meg til en behandling kombinerer jeg det beste av teknikker som jeg har lært, slik at du får det beste ut av behandlingen. Derfor legger jeg iblant inn Thetahealing sammen med akupunktur 2000 eller Inka Energimedisin

Trenger du en behandling kan jeg enten utføre det via telefon eller ved at du kommer til mitt kontorsted. Her kan du se i min kalender hvor jeg er til enhver tid, og bestille timer enten via sms, e-post eller telefon.