TWO HEARTS HEALING

Brannanvegen 2, 7863 Overhalla - Mobil 971 11 463 - E-post: miando@online.no

Hjem

Thetahealing

Thetahealing er en behandlingsform som ble oppdaget og skapt av en kvinne ved navn Vianna Stibal. I 1995 fikk Vianna Stibal kreft i beinet sitt. Da hun kom til sykehuset ga legene henne en dødsdom. Vianna har vært klarsynt hele sitt liv, og brukte å gi readinger til mennesker som kom til henne. Da hun fikk dødsdommen, gikk hun derfor opp til Gud og ba om hjelp. Hun lærte da en urgammel healingteknikk som hun brukte til å få kreften til å forsvinne på sekunder.

Vianna har siden healet over 40.000 klienter med metoden med meget gode resultater.

Behandlingene

Behandlingene varer i 1 time 15 minutter. Vi tar utgangspunkt i det som klienten ønsker å få mest hjelp med.

Ved hjelp av Thetahealing kan vi lete etter årsakene til den tilstanden du kommer med. Svært ofte blir denne tilstanden holdt fast av et sett med trossystemer (tanker du har om deg selv). Disse trossystemene kan vi endre med klientens tillatelse. Vi leter da oftest etter den dypeste sannheten inni klienten, og endrer den. Når den er endret kan klienten mange ganger føle seg bedre.

I thetahealing kan vi arbeide med mange forskjellige ting. Vi kan

De mønstrene vi bærer med oss i livet kan f.eks komme fra fæle opplevelser, sjokk eller misforståelser. Og når det underbevisste sinn og dagsbevisstheten ikke har samme oppfatning av hva som er riktig, så vinner vanligvis det underbevisste sinn. Og da vedvarer gjerne problemet selv om vi prøver å endre mønsteret vårt.

Tenk deg en som hele livet har trodd fullt og fast på at hun ikke var verdt noe, og at denne grunnleggende troen om seg selv ble endret på kort tid. Tenk deg til hva som plutselig ble mulig, som før så helt umulig ut!

Det kan også være følelser et menneske ikke kjenner. Disse følelsene kan lastes ned fra Universet og inn i klienten, slik at klienten får den høysete definisjon på hva dette er. Tenk deg eksemplet foran, at du kan laste ned til klienten hvordan det føles å være verdt noe. Ofte blir det til tårer av glede når dype trossystemer blir endret og nye følelser kommer inn.

Hvis disse overbevisningene også er med på å holde en smerte i kroppen, og den aktuelle overbevisningen forsvinner, så kan smerten reduseres eller forsvinne.

Kroppen er en intelligent organisme. Den holder på all informasjon fra det øyeblikk vi er født. Selv det som hodet tilsynelatende har glemt, så finnes det et minne av det et sted inni organismen. Mange av problemene våre kommer fra tidligere i livet. Andre tilstander kan komme fra nedarvet informasjon gjennom vårt DNA. Andre ganger bærer vi på tunge energier som ikke er våre egne, kanskje for at vi er så åpne at vi tar inn andres problemer. Det er tusenvis av grunner til at vi kan ha det tungt, og når vi finner frem til årsaken, kan vi søke å hjelpe klienten å løse problemet.

Jeg skulle ønske at jeg kunne si at jeg klarer å hjelpe alle. I praksis vet jeg ikke på forhånd om jeg når frem. Derfor lover jeg aldri helbredelse. Noen ganger er det sånn at den jeg jobber med kjenner noe i kroppen som de vanligvis ikke kjenner. Det kan være varme, at et ubehag slipper, at noe flytter seg i kroppen eller at de føler seg lettere. Det mest sikre svaret er at jeg når frem. Det usikre svaret er om det vi ønsker skal skje begynner å skje. Det får tiden vise, og kun klienten kan gi et svar på hvordan det ble.

Det er stor forskjell på folk. Noen kjenner ingenting. Andre er i andre enden av skalaen. Hvis jeg sier en ting jeg skal gjøre, og så gjør jeg en annen ting, så har jeg opplevd at de kjenner hvor jeg har jobbet, uten at jeg sa noe på forhånd. Det fine med healing er at avstand ikke betyr noe. Det er min tro. I 2014 var jeg hos hun som har skapt metoden og gikk på kurs. Rett før jeg dro til USA hadde jeg og min tidligere kone mistet et barn i mors liv. Det var utrolig trist for oss begge, og det var ikke morsomt å reise bort i seks uker, selv om vi enda ikke hadde flyttet sammen. Da ble jeg plutselig på den andre siden av jordkloden. Det hun ikke hadde fortalt meg var at hun hadde blødninger etter utskrapningen. Da vi snakket på telefon etter fem uker fortalte hun meg at hun stadig blødde og hadde gjort det siden barnet ble fjernet, og jeg sa at vi umiddelbart måtte jobbe med det. Mens vi jobbet med det på telefon utbrøt hun: «Nå stoppet det». Hun trodde da at det bare var midlertidig, men fortalte meg måneder senere at det ikke kom tilbake. Dager der også jeg blir i tvil, så tar jeg frem dette minnet som jeg absolutt ikke kan benekte eksistensen av. Det gikk å få det til, selv om jordkloden lå mellom oss.

Hvis du er syk må du gå til legen. Det er risikabelt å legge alle eggene i en kurv og håpe at healeren hjelper deg tilstrekkelig. Da er det bedre å få hjelp av helsevesenet, og la healing være et av alternativene for å bidra til å styrke deg ytterligere. Jeg er medlem av Healerforbundet, og vi er bundet til at vi skal be syke personer om å gå til legen. Det er jeg helt enig i. Helsevesenet kan ting vi ikke kan, og omvendt.

Gå til timebestilling